Sağlık

Gül Bektaş’ın “Saç Gübresi” saç kurtarıyor

Estetisyen Gül Bektaş, kendi saçlarının dökülmesini önlemek için geliştirdiği “Cure 68” tedavisi ile Avrupa’da yüzlerce kişinin saçlarına kavuşmasını sağladı.

Yıllar önce saç problemini hiçbir tedaviyle çözemeyen Gül Bektaş, önce kendi tedavisinde kullandığı karışımın “Cure 68” adıyla patentini alarak hizmete sundu.

Kürünü “Saç gübresi” olarak tanımlayan Gül Bektaş, “Saçlara 10-15 dakikalık seanslar halinde uygulanan bu kür ile saç köklerini sağlıklı ve güçlü bir şekilde harekete geçiriyoruz. Kürümüz değişkenlik gösteren tüm seanslarda uygulandığında kişiden kişiye saç kökleri güçlenir saç dökülmesi sorunu önlenir saç dökülmesi durur saç telleri kalınlaşır ve hatta bazı danışanlarımızda saç uzar.Kürümüz sağlıklı saçlara da uygulanabilmektedir.Saçları durdurmak için kullanırız Dökülmesine, saç renginin canlanmasına ve parlaklık kazanmasına yardımcı olur.Ayrıca saç derisini beslediği için yağlanmanın azalmasına yardımcı olur.

Hazırladığı kürle kelliğe son verilebileceğini belirten Gül Bektaş, Belçika’da başladığı tedaviyi tüm Avrupa’ya yaymaya başladığını söyledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu