Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla’da konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye’nin ülke sınırları içinde ve dışında teröristin kafasını ezdiği fotoğraftan rahatsızlar” dedi.

Muğla’da yapımı tamamlanan 15 milyar TL’lik yatırımın açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Açılışta yaptığı konuşmada Erdoğan, “Muğla’nın her karış toprağında ayak izimiz var, emeğimiz var. Hamdolsun. Muğla tarımıyla, turizmiyle, turizmiyle emeğimizi üretime, istihdama ve kazanca dönüştürmekte çok başarılı. ticaret.Geçen 7 yılda ülkemizin alt ve üst yapısına ulaştık.Türkiye’nin 100. kuruluş yıldönümü hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlamanın huzuru ile karşınızdayız.Şimdi yönümüzü geleceğe yönlendirdik. daha büyük hedefler, daha büyük özgüven… 12 yıl önce 2023 hedeflerimizi ilk açıkladığımızda, gericilik ve faşizm kafasında olanlar her zaman olduğu gibi bizimle dalga geçtiler, ‘Yapamazsınız’ dediler. Bu onlar için bir yanılsamadır, istiklalimize, istikbalimize göz dikenlerin hepsinden galip geldik.

“Sakarya’daki yatırımlarımızı sabote etmek istediler”

“Kemal Bey, Sakarya Arifiye’de bu ordunun başkomutanı burada, Tayyip Erdoğan orada ne yaptı? Obüslerin teslim törenini yaptı. Aklınızda böyle bir şey var mı, yapar mısınız? Altay tanklarını teslim ettik Kemal Bey “Ordumuz bunlarla çok daha güçlü. Ordumuz bunlarla terör örgütlerini yuvalarına gömüyor Kemal Bey. Bunlarla uğraşacağınıza teröristleri hapisten nasıl çıkaracağınızın sözünü veriyorsunuz. Diyarbakır’da 51 vatandaşımızı katleden Demirtaş değil miydi? Bunu size bu millet yapıyor.” Bu millet bu ülkede terörden, kan emicilerden beslenenlere yol açmayacaktır. Ben milletime güveniyorum, inanıyorum. Ve bu yolda el ele, omuz omuza yürüyeceğiz. Hak ve özgürlükler söz konusu olduğunda milletimizle el ele olacağız Kan emicilerin yanında olmayacağız Sakarya’daki yatırımlarımızı sabote edeceğiz Bunun için yaptıklarını durdurmadılar Onurumuzu aldılar. komutanları hedef edin.Muğla’dan tüm milletime sesleniyorum ve inşallah soruyorum.Bu ülkenin bir siyasetçisi, sınırlarımızı her gün taciz eden Yunanistan’a ülkemizin gösteremediği yansımayı pervasızca karalayan bir siyasetçi olabilir mi? Elinde on binlerce temiz insanın kanı olan PKK’ya, son yılların en büyük ihanet çetesi FETÖ’ye, Türk düşmanlarına, ordumuzun komutanlarına, bu ülkenin ve milletin çıkarları ne olabilir? savunurlar, hangi amaca ulaşabilirler? Sakarya Arifiye’deki atıl fabrikanın bu ülkenin en değerli tesislerinden biri olmasıyla sarsıldı. Karadan havaya, siber uzaya her alanda rahatsızlar ve buna tahammül edemiyorlar” dedi.

“Türkiye’nin ülke içinde ve dışında teröristin kafasını ezdiği fotoğraftan rahatsızlar”

Erdoğan, “Terörü içeride bitirmekle kalmayıp ülke dışında da deneyen teröristlerin Türkiye’nin kafalarını ezdiği fotoğrafa dayanamıyorlar” dedi. Küresel krizin darbecilerin kendilerine altın tepside sunacakları bir ülke hayaliyle yaşamaktır hayatları.Ülkenin başına.Bu şekilde yerleştiler.Merhum Özal’ı binlerle dışarı çıkardılar. bir de yalan iftira ve ülkeyi bu şekilde istila ettiler.iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren aynısını bizim için çok uğraştılar.geçirdiğimiz zamanın bir kısmında onlarla birlikte çaba sarf etmek zorunda kaldık. daha büyük hizmetler için harcamak.Ne yaparlarsa yapsınlar halkının emeğine sahip çıkmadılar.Yeni oyunlar peşindeler.Bir masa kurdular ve etraflarındaki herkesten farklı geliyor.Herkes farklı yönetiyor.Herkes hesap yapıyor. Anayasayı da bilmiyorlar.’.Believ e ah bir dediğine, başka bir şeye inanma. Abilerim masanın altına sakladıkları görünmez ortakları ayrı tellerde oynuyorlar. Fol yok, yumurta yok. Vatan ve milletin hayrını istedikleri tek bir şey yok” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının sonunda Muğla’da üretimi tamamlanan 5 milyar 221 milyon TL’ye mal olan sağlık, spor, eğitim, ulaşım, elektrik ve kamu yatırımlarının açılışını yaptı. – MUĞLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu