Yaşam

Camdaki Kız’ın Gülcihan’ı Devrim Yakut İlk Kez Diziden Neden Ayrıldığını Açıkladı

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’ın Gülcihan’ı Devrim Yakut önceki bölümlerde diziden ayrılmıştı. Karakterin ölümüyle diziye veda eden Yakut, Camdaki Kız’dan neden ayrıldığı hakkında ilk kez konuştu.

KAYNAK: Aslı Şafak ile Gerçekler

Kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=u2JyP…

Kanal D ekranlarının rekorlar kıran dizisi Camdaki Kız, adım adım finale gitmesine rağmen çıtayı hep yukarılara taşıyarak ekran yolculuğuna devam ediyor.

Heyecanın doruğa ulaştığı dizinin son bölümünün en çok konuşulan olayı ise kesinlikle dizinin Gülcihan’ının ölümü oldu.

Oyuncu İhtilal Yakut’un canlandırdığı Gülcihan karakteri yatağında uyurken hayatını kaybederek diziden ayrılsa da diziden neden ayrıldığına dair bir açıklama gelmediği için söylentiler ortalıkta dolaşıyordu.

Çekimlerine yeniden başlanan Behzat Ç.’nin kadrosuna katıldığı için Camdaki Kız’dan ayrılmak istediği iddiaları ortalıkta dolaşırken, İhtilal Yakut bu iddialara açıklık getirdi.

Aslı programına Aslı Şafak ile konuk olarak katılan Yakut, Camdaki Kız yolculuğunun sonu hakkında şunları söyledi:

“İzleyicilerimizin çoğu Camdaki Kız’ı Behzat Ç ile yaptığım anlaşmadan dolayı bıraktığımı düşündü.. O kadar çok ihbar geldi ki.”

“Konu ile alakası yok. Zaten Behzat Ç. ile aylar öncesinden anlaşmıştım, yaz aylarında çekilecek bir işti. Platform işi.”

“The Girl in the Glass’tan bu yüzden ayrılmadım, bu yüzden karakterin hayatı geçmedi, onu söyleyelim.”

Aslı Şafak’ın ‘Bu etik açıdan hoş değil mi?’ Yakut, soruyu şöyle yanıtladı:

“Normalde iki ulusal kanalda aynı anda oynayamıyoruz. Sözleşmemiz ve etik gerekliliklerden dolayı. Ancak bu platformlar çıktığından beri işlerimizi aksatmamak şartıyla platform üzerinde çalışabildik. temel çalışma.”

“Ama benim haberim şöyle çıktı, sanki Camdaki Kız’ı Behzat Ç için bırakıyormuşum gibi. O kadar da olmadı ikisinin durumu farklı. Yoksa orada etik bir sorun yok.”

gulyali-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu