Yaşam

Three Sisters 45.Bölüm Tek Parça İzle Ekranı: Three Sisters Son Bölüm Tek Parça Tam Ekran İzle

Kanal D’nin ‘Toz Film’ imzalı dizisi ‘Üç Kız Kardeş’ dün akşam 45. bölümüyle ekrana geldi. İclal Aydın’ın birebir aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, tüm rakipleri karşısında reytinglerde büyük başarı elde etmeye devam ediyor. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde Somer ve Türkan’ın yaşadıklarını kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Üç Kızkardeş son bölüm tek parça tam ekran izle…

Üç Kız Kardeş son bölümde; Türkan, içinde bulunduğu tehlikeli durumdan kurtulmaya çalışırken, hiç ummadığı sürpriz bir konuk imdadına koşacaktır.

Sevilay’ı kendi evinde gören Rüçhan çılgına döndü. Düzeni yeniden sağlamak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Bu arada Mesut’la ilgili yaşanan gelişme sonucunda Kalender Ailesi aşırı duygusaldır.

Endişeli anlarının yanında yalnız kalmaktan da korkan Türkan’ın davranışları Somer’in dikkatini çeker.

Hala bebeklerinin heyecanını yaşayan Türkan ve Somer iyileşme yolunda. Derya’dan uzak duramayacağını anlayan Mustafa ise radikal bir karar alır.

Dönüş ve Serdar’ın ilişkisi bilinmeyen bir yolda ilerlemeye başlar. Dönüş ise kendisi hakkındaki büyük sırra adım adım gitmeye başlamıştır. Türkan’ın testleri şimdi daha yeni başlıyor.

Three Sisters Son Bölümde Neler Oldu?

Rüçhan’ın evlenme teklifinin ardından Türkan bir kez daha düşünür ve evliliğine bir şans daha vermeye karar verir. Nesrin, görüntülerle ilgili Özer’den duyduklarının ardından Türkan ve Rüçhan’ın karşısına çıkar ve gerçekleri tek tek anlatır. Priority’nin dünyası neredeyse üzerine çöker.

Sevilay ise Rüçhan’ın yokluğundan yararlanarak Özer’in yanındaki yerini sağlamlaştırmak için tehlikeli adımlar atıyor. Somer bir yanda annesinin dertlerine çare ararken, diğer yanda Türkan’la olan bağını yeniden kurmaya çalışır. Ancak bu sefer koşan ve kovalayan taraflar değişecek. Türkan öğrendiği bir bilgiyi Somer ile paylaşınca Somer’in gözleri döner ve babasıyla soluğu keser. Somer, Özer’in Rüçhan’dan aldığı her şeyi geri almak için sonuna kadar mücadele ederken, asıl sürpriz Rüçhan’ı beklemektedir.

Üç Kız Kardeş 45. Bölüm İzle Ekranı

ÜÇ KARDEŞ SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu