Haber

Kasımpaşa-Kayserispor maçının ardından

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Kasımpaşa’yı deplasmanda 4-3 mağlup eden Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, üst üste 4. galibiyetini almanın büyük mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Uçar, “Son 4 maçımızı kazandığımız için inanılmaz mutluyum. Bize bu gururu yaşatan oyuncularımı tebrik ediyorum. bazı ilkler. Şubat 2017’den bu yana üst üste 4 galibiyet oldu. “Bir sezon. Bu bizi inanılmaz mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa’nın ligin en güçlü hücum takımlarından biri olduğunu belirten Recep Uçar, “Maça iyi başladık. İlk yarıyı 3-1 önde tamamladık. İkinci yarıda amacımız önde kalmaktı. Savunmayı düşündük. Jeanvier’i oyuna dahil ederek ortaları daha etkili hale getirdik. 60. dakikaya kadar.” Skoru 4-1’e getirebilseydik farklı bir maç izleyebilirdik. Skorun 4-3’e ulaşması son bölümü zorlaştırdı. İnanılmaz güzel bir galibiyet aldık. Bu bizi sıralamada çok iyi bir yere getiren değerli bir 3 puan. Hayranlarımıza hediye olsun. Daha güzel günlere ulaşmak için “Sizin için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu