Yaşam

Kuş ağzına yılanı düşürünce kadın yaralandı

ABD’nin Teksas eyaletinde bir kadın, üzerine düşürdüğü şahinin ağzındaki yılanı yakalamaya çalışırken yaralandı. 64 yaşındaki Peggy Jones, Temmuz ayındaki olay sırasında evinin önündeki çimleri biçiyordu. Bu sırada yanından geçen bir şahin ağzından yakaladığı yılanı yere düşürdü. Jones’un üzerine yılanı düşüren şahin, daha sonra Jones’u yılanı yakalamaya çalışırken yaraladı.

BBC’nin haberine göre Peggy Jones’un üzerine düşen yılan, onun koluna sarılıp yüzüne saldırmaya başladı. Ardından gelen şahin, yılanı almaya çalışırken pençeleriyle Jones’u kolundan bıçakladı. Jones, olay sonucunda yüzünden ve kolundan yaralandı.

‘SON DERECE TRAVMA TAŞIYICI OLDU, HALA UYUMUYORUM’

25 Temmuz’da Silsbee kasabasında meydana gelen olayla ilgili olarak CBS News’e konuşan Jones, “Şahin de yılan kadar çabuk ortaya çıktı. Koluma dolanan yılanı kavradı ve sanki almaya çalışır gibi çekmeye başladı. uzağa… Şahin, yılanı kolum ve kolumla taşıyordu.”

Jones, yılanın kolundan çıkması üzerine hastaneye kaldırıldı. Yılanın saldırıları nedeniyle gözlüğünün zarar gördüğünü anlatan bayan, “Delinme yaraları, kesikler, sıyrıklar, kesikler ve ciddi morluklar oluştu” dedi. Olayı “ağır travmatik” olarak nitelendiren Jones, olaydan bu yana uyku sorunu yaşadığını söyledi. (DIŞ HABERLER)

ofhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu