Haber

İstanbul’daki Rami Kütüphanesi’nde çocuk şenliği düzenlendi

Rami Çocuk Şenliği, Ramazan Bayramı ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nda İstanbul’un en büyük, Avrupa’nın sayılı kütüphanelerinden biri olan Rami Kütüphanesi’nde düzenlendi.

Restorasyon, yenileme ve aslına uygun yeniden yapılanma çalışmalarının ardından hizmete açılan Rami Kütüphanesi’ne 17-23 Nisan tarihlerinde gelen çocuklar, atölyelerden drama etkinliklerine, konserlerden sanat etkinliklerine kadar 50’ye yakın etkinlikle bayramın tadını çıkardılar. tiyatro ve dans gösterileri.

Etkinliklerle çocuklara kültürel, sanatsal, bilimsel ve sosyal alanlarda bilgi ve birikim aktarımının sağlanması, anne-baba ve çocuklar arasındaki bağın güçlendirilmesi amaçlandı.

“Meddah”, “Hacivat-Karagöz”, “Tahtabacak”, “Kuklacı Abla”, “Maske Tasarım Atölyesi”, “Karaoke Atölyesi”, “Mum Atölyesi”, “Yaratıcı Drama Atölyesi”, “Masal Atölyesi”, “Bilim ve Sanat Atölyeleri” ve “Uçurtma ve Oyuncak Atölyeleri” gerçekleştirildi.

Etkinlikler ve etkinlik programı hakkında detaylı bilgiye “ramikutuphanesi.gov.tr” internet sitesinden ve kütüphanenin sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

iskilip-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu