Haber

Galatasaray’a büyük umutlarla geldi! ‘Türk Messi’ Yusuf Demir’in yeni takımı çok konuşuluyor

galatasaraySezon başında Rapid Wien’den transfer oldu. Yusuf Demir İlk yarıda beklediği şansı bulamayınca Sarı-Kırmızılılar, genç futbolcuyu kiralık göndermenin yollarını arıyor. Daha önce Kasımpaşa ile görüşmüştü. galatasaray bir başka İstanbul grubu Eyüpspor ile el sıkıştı. genç futbolcu galatasarayAyrılmak istemese de ikna olursa sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Eyüpspor formasını giyecek.

TFF’YE BAĞLI

Daha önce adı Kasımpaşa ile de anılan Yusuf Demir’in bu transferi TFF talimatına takıldı. Bu sezon Rapid Wien ve galatasaray ‘de forma giyen Yusuf Demir’in transferi. Eyüpspor da bu kuraldan yararlanarak transferi tamamlamayı hedefliyor.

6 MİLYON AVRO AKTARILDI

2 Haziran 2003 Avusturya doğumlu Yusuf Demir, futbola Rapid Wien altyapısında başladı. Bu takımda profesyonel olarak yer alan genç oyuncu, geçtiğimiz sezon başında Barcelona’ya kiralanmıştı. Ocak 2022’de Rapid Wien’e dönen Yusuf, bu dönemin başında, galatasaray ‘ya transfer oldu. Sarı-Kırmızılılar, Yusuf’un bonservisi için Avusturyalı gruba 6 milyon Euro verdi.

BU SEZON PERFORMANSI

Galatasaray forması ile bu dönem 9 resmi maçta görev alan Yusuf Demir, gole katkı sağlayamadı. Grup arkadaşlarına bir kez de gol pası veren 19 yaşındaki kanat oyuncusu, bir maçta sarı kart gördü.

sehitkamilhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu