Teknoloji

Eski Kapaklı Telefonlardan Yapılan Elbiseler Paris Moda Haftasında Sergilendi

moda kişiye özel tasarım ‘Yüksek Kalite’ diye bir kavram var ve bu kavram eskiden kaliteli terziliği anlatırken günümüzde kişiye özel tasarımları ifade ediyor. Normal kurallar çerçevesinde kostüm tasarlanırken deri, ipek ve değerli taşlar gibi malzemeler kullanılsa da, Daniel RoseberryTasarımcı, tasarladığı kıyafetlere başka bir “şey” kullanarak isim verdi: geçmişte çok popüler olan kapaklı telefonlar.

Schiaparelli Moda Residence yine başardı

Schiaparelli Moda Evi sıra dışı kişiselleştirilmiş tasarımlarıyla tanınıyor. Joe Biden’ın başkanlık toplantısında Lady Gaga’nınGeçtiğimiz yıl Paris Moda Haftası’nda dikkat çeken aslan elbisesini ve giydiği Açlık Oyunları temalı kıyafeti de tasarlayan Moda Evi’nin kreatif direktörü Roseberry, daha sembolik bir tasarımla karşımıza çıktı.

Bu yılın öne çıkan tasarımları hem göz alıcı hem de şık. geçmişe bir saygı duruşu olarak görünür. Tasarımlardan ilki model üzerinde gördüğümüz ve “Anne” adını taşıyan tasarımdır. kokteyl elbisesi . Bu elbise tamamen teknoloji atıklarından oluşuyor. İkincisi r obotik bir bebekte Eski telefonlardan yapılmış kostüm. Elbiseyi kaplamak için kullanılan malzemeler, geçmişi iPhone öncesi döneme kadar uzanan teknolojilerle ilişkili. Bir diğeri ise robotik bir bebek üzerinde eski telefonlardan yapılmış bir kostüm.

“Büyüdüğü dönemin teknolojisi” Artık o kadar eski ki, bazı vintage kumaşlar ve dekorasyonlar kadar eski. bulmak zorlaştıRoseberry’yi anlatan kendisi, bu yıl moda evinin “miras” temalı tasarımlara ağırlık vereceğini de belirtiyor.

Eski teknolojileri süsleyen tek kişi Roseberry değil

zamandan zamana bitpazarına parıltı yağıyor Antik eserlere olan ilginin arttığı doğru ve eski teknolojileri kıyafete dönüştüren tek kişi Rosberry değil. Örneğin ABD’de yükselen trendlerden biri de modası geçmiş iPod Nano’ları saç tokası olarak kullanmave saçı buna göre şekillendirmek.

Schiaparelli’nin tasarımları hakkında ne düşünüyorsunuz?

haber-hizan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu