Ekonomi

Bitcoin Depot, 2024 yılı sonuna kadar 8.000 ATM ile genişleyecek

ATLANTA – ABD’nin önde gelen Bitcoin ATM operatörlerinden Bitcoin Depot, 400’e yakın yeni Bitcoin ATM kiosku satın aldığını duyurdu. Şirket, pazardaki varlığını agresif bir şekilde artırma stratejisinin bir parçası olarak bu kioskların 2024 yılının ilk çeyreğinin sonuna kadar devreye alınmasını planlıyor. Bu son satın alma, daha önce verilen 500 kioskluk siparişe ek olarak, Bitcoin Depot’un bu yıl satın almayı taahhüt ettiği toplam Bitcoin ATM sayısını 900’e çıkarıyor.

Bitcoin Depot CEO’su Brandon Mintz’e göre şirket, 2024 sonuna kadar kurulacak tahmini 8.000 kiosk ile tarihinin en büyük Bitcoin ATM filosunu kurmayı hedefliyor. Bu genişleme çabası, sayı arttıkça mevcut piyasa koşullarından faydalanmayı amaçlıyor. ABD’deki Bitcoin ATM’lerinin sayısı, Ağustos 2022’deki zirvesinden bu yana %15 düştü. 1 Şubat 2024 itibarıyla 29.401 kiosk’a düşüş, iki büyük operatörün piyasadan çıkışına bağlanıyor ve Bitcoin Depot’un boşluğu doldurması için bir fırsat sunuyor. açıklık.

Bitcoin Depot’un hizmetleri, parayı Bitcoin’e dönüştürmek için kolay ve rahat bir süreç sağlamaya odaklanıyor ve böylece kullanıcılara ödemeler, transferler, havaleler, çevrimiçi satın almalar ve yatırımlar dahil olmak üzere çeşitli süreçler için daha geniş dijital finansal ekosisteme erişim sağlıyor.

Bitcoin Depot, 2023 yılında büyük bir ABD borsasında halka açılan ilk Bitcoin ATM operatörü oldu. 2016 yılında kurulan Bitcoin Depot, 30 Eylül 2023 itibarıyla yaklaşık 6.400 kiosk pozisyonuyla şu anda Kuzey Amerika’daki en büyük pazar payına sahip. Şirketin misyonu dijital finansal sistemle etkileşimde bulunurken nakit kullanmayı tercih edenler arasındaki boşluğu doldurmaktır.

Bu haber bir basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu