Haber

Enerjisa Üretim ve Güler Legacy, Adana Tufanbeyli’de basketbol kampı düzenledi

Enerji şirketi Enerjisa Üretim, Güler Legacy işbirliğiyle Adana Tufanbeyli’de düzenlenen basketbol kampıyla sekizinci kez çocuklarla buluştu. Yaşları 8-12 arasında değişen 50 çocuğun temel basketbol eğitimi aldığı kampta; Çocukların sportif performansları ölçülüp takip edilirken, temel basketbol duruşu, top kontrolü ve top sürme, şut mekaniği, savunma, hücum bilgisi, pas çeşitleri, temel oyun kuralları, takım çalışması, iletişim ve işbirliği ile eğitsel oyun tekniği anlatıldı.

Deprem bölgesindeki çocuklar spor Faaliyetlerini iyileşmelerine odaklanarak şekillendiren Enejisa Üretim’in, Adana Tufanbeyli’de düzenlediği basketbol kampına toplam 50 çocuk katıldı. Fiziksel ve zihinsel gelişime katkı sağlayan sporlardan biri olan basketbolla çocuklara ulaşan iki şirket, 3 yıldır ülkenin farklı illerinde düzenledikleri basketbol kamplarıyla 1.500’den fazla çocuğa ulaştı.

Şirket, düzenledikleri basketbol kamplarının çocuklara sadece spor ve basketbolun değerini değil aynı zamanda yenilenebilir enerji ve sürdürülebilirliği de aktardığını belirtti. Artık klasikleşen bu kamplarda çocuklara Güler ailesinin desteğiyle deneyimler kazandırıldığı bildirildi. Şirket, topluma ve çevreye daha uygun bir gelecek için çocukları eğiterek, bilinçlendirerek ve onları sporla tanıştırarak sürdürülebilir bir dünya için adımlar atmaya devam edeceklerini duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu