Haber

Bilgisayarları hackleyen yaşlı adam, 47 kadının cinsel ilişkiye girdiği anları gizlice izleyip görüntüleri kaydetti.

Evli ve üç çocuk babası olan 60 yaşındaki Christopher Taylor, 39 farklı ülkede 772 kişiyi, özel hayatlarını izlemek için farkında olmadan web kameralarının kontrolünden vazgeçmeleri için kandırdı.

HER ANI İZLENDİ

6 yıl boyunca, özellikle kadınlar yemek yerken, ders çalışırken kurbanların bilgisayar cihazlarına giriş yapmak için kötü amaçlı yazılım kullandı.

KAYITLARDA 47 KADININ BAĞLANTI ANLARI VAR

Polis, eşleriyle bağ kuran 47 kadının Taylor tarafından Greater Manchester, Wigan, Abram’daki evindeki dizüstü bilgisayarından gözetlendiğini varsayıyor.

ÖĞRENCİNİN BİLGİSAYARINDA TESPİT EDİLDİ

Taylor, ABD’nin Atlanta eyaletindeki Georgia Institute of Technology’deki yöneticilerin, üniversitenin havacılık laboratuvarında bir öğrencinin dizüstü bilgisayarında kötü amaçlı kötü amaçlı yazılım bulunduğunda FBI’ı uyarmasının ardından yakalandı.

SAHTE İLETİŞİMLE TUTUKLANDI

80 BİN FOTOĞRAF VE RESİM BULUNDU

2016’da baskın düzenleyen İngiliz polisi, 60 yaşındaki adamın bilgisayarında, bir köpekle bağ kuran bir kadının görüntüsü de dahil olmak üzere 80.000 fotoğraf ve görüntüden oluşan devasa bir önbellek biriktirdiğini keşfetti.

14 AY HAPİS

60 yaşındaki zanlı Taylor, Bolton Kraliyet Mahkemesi tarafından bilgisayar malzemelerine izinsiz erişim, röntgencilik ve çok sayıda pornografi bulundurmaktan kaynaklanan hataları kaydetme suçlarından 14 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca Cinsel Yaralanma Önlem Yönetmeliğine uyması ve 10 yıl boyunca Cinsel Suistimal Kütüğünü imzalaması emredildi.

karabaglarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu