Haber

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yanıt verdi

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, CHP Eskişehir ilçe belediye başkanları tanıtım toplantısında kendisi hakkında sert sözler söyleyen CHP Lideri Özgür Özel’e sosyal medya hesabından yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı için bugün Eskişehir’e geldi. Porsuk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programda konuşan Özel, AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi. UYGUN Partisi’nde milletvekili seçildikten sonra AK Parti’ye geçmesi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Lider Adayı olması nedeniyle Özel tarafından eleştirilen Nebi Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bakalım” dedi. 31 Mart’ta Eskişehir kendi oğlunun mu evi olacak, yoksa yönetemediği İstanbullunun mu? Şehrimizi tasarlamaya çalışanların mütevelli heyetinin arkasında duracak mı? söz konusu.

“Oyları toplayıp Recep Tayyip Erdoğan partisine geçti”

Eskişehir’de belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuşan Özel, “Geçen yıl 14 Mayıs’ta, 10 ay önce, daha bir yaşına bile gelmeden birileri Eskişehirlilerin karşısına çıkıp ‘Ben muhalifim’ dedi. Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine Milliyetçi Hareket Partisi’nin verdiği kişi benim. “Ben desteğe inanmıyorum, gerçek bulmuyorum. Ben yeterli bir insanım. YERLİ Partisi’nde muhalefet olarak desteğinizi istiyorum” dedi. Eskişehir halkından oy aldı. Oy, bir şehrin siyasetçiye emanet ettiği bir onurdur. O oyları aldı ve bilmediğimiz bir şey var. Oy alırken oy da alıyordu. AK Parti’den de teşvik alıyordu. Bunu sonradan öğrendik. “Benim muhalefetim AK Parti’ye karşı, ben Recep Tayyip Erdoğan’a karşıyım” diyerek oyları topladı. ” diyerek Recep Tayyip Erdoğan’ın partisine geçti. Şimdi de “Eskişehir’i bana verin, ben yöneteceğim” dedi.

“Kendi başkanına kumpas kuran kişinin, Eskişehirlilere ders vermeye ne hakkı ne de hakkı vardır.”

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Özgür Özel’e yanıt verdi. Kendisini eleştiren Özel’e sosyal medya hesabından yanıt veren Hatipoğlu, şu ifadelere yer verdi:

“Kendi başkanına, kendi büyükşehir belediye başkanına kumpas kuran şahsın çıkıp, Eskişehirlilere ders vermeye ne hakkı ne de hakkı vardır. 31 Mart’ta Eskişehir kendi çocuklarının ya da çabalayanların kayyumlarının arkasında duracak mı? Yönetemediği İstanbul’dan şehrimizi tasarlamak mı? “Eskişehir’de her türlü kutuplaştırma çabası geçersizdir. Her vatandaşa fayda sağlamak, hayatlarına olumlu yönde dokunmak niyetinde ve çabalıyorum. Siyasi nezaket örneği oluşturan kampanya sürecimiz bu şekilde devam edecektir.” – ESKİŞEHİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu