Haber

İYİ Parti’den istifa edip AK Parti’den aday oldu: Cumhurbaşkanımız davet etti

2004-2014 yılları arasında 2 dönem MHP’den Konacık Belediye Başkanı olan Mehmet Tosun, 2014 yerel seçimlerinde MHP’den, 2019 seçimlerinde ise YETERLİ Parti’den Bodrum Belediye Başkanı adayı olarak yarıştı. Seçimi kazanamayan Tosun, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Tosun, AK Parti’nin Bodrum Belediyesi başkan adayı oldu.

AK Parti Kongre Merkezi Binasında düzenlenen Yerel Seçim Bildirgesi açıklama töreninin ardından Ankara’da Erdoğan’la yaptığı görüşmenin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Tosun, AK Parti adayı olduğunu duyurdu.

Tosun, açıklamasında şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımızın davetiyle…

– Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine kendisini makamında ziyaret ettik. Bodrum’un yıllardır aşılamayan sorunları ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunduk.

-Cumhur İttifakı çatısı altında bu sorunları çözebileceğimizi belirterek, bizi AK Parti’den Cumhur İttifakı’nın Bodrum Belediye Başkanı Adayı olarak görmek istediğini ifade etti. Aldığımız bu sorumlulukla Bodrum’a en iyi şekilde hizmet etmek için yeniden başlıyoruz.” (HABER MERKEZİ)

habersilifke.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu