Haber

Giovanni Guidetti 3 yıl daha VakıfBank’ta

VakıfBank, Başantrenör Giovanni Guidetti ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Sarı-siyahlılar, yoluna 15 yıldır takımın başında bulunan İtalyan baş antrenörle devam edecek.

 

VakıfBank Spor Kulübü Lideri Abdi Serdar Üstünsalih: “Guidetti’nin kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Kendisiyle daha uzun yıllar çalışmaya devam etmek istiyoruz. Hep birlikte ülkemize nice kupalar kazandıracağımızdan şüphemiz yok” dedi.

 

VakıfBank, 2008-2009 sezonundan bu yana grubun başında bulunan Giovanni Guidetti ile yeni bir mutabakat zaptı imzaladı. Sarı-siyahlılar böylece İtalyan baş antrenörün sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

 

Abdi Serdar Üstünsalih: “Giovanni ailemizin yapı taşlarından biri”

Giovanni Guidetti ile sözleşme yenilenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren VakıfBank Spor Kulübü Lideri Abdi Serdar Üstünsalih, “Guidetti’nin kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle daha uzun yıllar çalışmaya devam etmek istiyoruz. Giovanni Guidetti, VakıfBank Ailesi’nin yapı taşlarından biridir. Bizimle birçok başarıya imza attı. Hep birlikte ülkemize nice kupalar kazandıracağımızdan şüphemiz yok” dedi.

 

Giovanni Guidetti: “VakıfBank’ı büyük kılan, kulüp kültürü ve değerlerine olan bağlılığıdır”

Giovanni Guidetti, “Bana güvenen, beni VakıfBank’ta bunca yıldır dünyanın zirvesinde tutan tüm oyuncularıma, teknik ekibime ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Kulübümüzle ortak bir felsefe ile hareket ediyoruz. Ve bu, bir takımı harika yapan şeyin kulüp kültürü ve değerlerine bağlılık olduğu fikridir. Bu kültürü sürdürmek ve geliştirmek benim için büyük bir onur.”

 

50 yaşındaki İtalyan teknik adam yönetiminde VakıfBank, 4 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, 5 CEV Şampiyonlar Ligi, 7 Türkiye Ligi, 5 Türkiye Kupası ve 5 Türkiye Şampiyonlar Kupası kazandı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu