Haber

Efkan Ala: Cumhur İttifakına güçlü destek Türkiye’yi ileriye taşıyacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, “Bu seçimlerde (31 Mart yerel seçimlerinde) Cumhur İttifakı’na güçlü bir destek verirsek ve AK Parti belediye markasını güçlü bir destekle iktidara getirirsek, Türkiye’de çok ciddi bir siyasi otoyol inşa etmiş olacağız” dedi. Türkiye’nin önünde.” söz konusu.

Ala, Erzurum Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Cumhur İttifakı Erzurum İlçe Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Toplantısına katıldı.

Son seçimlerde AK Parti’ye en çok oy veren iller arasında Erzurum’un ilk 5’te yer aldığını ve önümüzdeki belediye seçimlerinde de Erzurum’u ilk sıraya taşımayı hedeflediklerini belirten Ala, bunun yıl dönümü olduğunu hatırlattı. 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

Siyasi istikrarın önemine işaret eden Ala, “Belediyeler ve merkezi hükümetle birlikte Türkiye’yi dünyanın en gelişmiş ve gelişmiş 10 ülkesi arasına sokalım, bu bizim çabamız. Peki Erzurum istikrarın arkasında mıydı? Yaptı.” 6 kişilik bir masa vardı, şimdi ne altı var, ne altı.” Altı kişilik masa darmadağın, sen onu yok ettin. Altı kişilik masanın altından o kadar çok protokol çıktı ki, o altı kişilik masanın etrafında oturup oy kullanan bazı vatandaşlarımız ‘Türkiye felaketin eşiğinde’ dedi, altılı masayı kuranların ifadesi ise şöyle oldu: , ‘Kazanmamamız iyi bir şey.’ “Türkiye böyle bir uçurumun kenarından alındı.” dedi.

Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasında şehirlerin en önemli faktörlerden biri olduğunu vurgulayan Ala, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İnşallah şehirlerimiz Türkiye Yüzyılı vizyonunu yakalayabilir. Şehirlerimizde barışı, güvenli ortamı yaratan, üretimi mümkün kılan, kapasiteyi genişleten bir yaklaşımı hayata geçireceğiz. Bunlarda Cumhur İttifakı’na güçlü destek verirsek” Seçimlerle AK Partili belediye markasını güçlü bir destekle iktidara getireceğiz, Türkiye’nin önüne çok önemli bir siyasi otoyol inşa etmiş olacağız. Dolayısıyla Türkiye’yi ve Ankara’yı şehirlerimizle kimse engelleyemeyecek, Sayın Cumhurbaşkanımız, belediye başkanlarımızla birlikte Türkiye’yi hedeflerine taşıyacaktır. Cumhur İttifakı ve Erzurum olarak el ele vererek Palandöken eteklerinden, sandıktan Türkiye’ye ve dünyaya ulaşacağız. güçlü bir ifade.”

Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı’nın ilçe belediye başkan adayları şöyle sıralandı:

” Yakutiye: Mahmut Uçar, Aziziye: Eyüp Tavlaşoğlu, Palandöken: Muhammet Sunar, Aşkale: Şenol Polat, Çat: Seyhun Saydın, Hınıs: Serdal Şan, Horasan Recep Karataş, Karaçoban Sedat Gümüş, Karayazı: Sözcü Latife, Köprüköy: Osman Aşikâr, Narman : Aydemir Adem Kınalı, Oltu: Adem Çelebi, Pasinler: Ünsal Sertoğlu, Pazaryolu: İbrahim Şahin, Şenkaya: Yavuz Bedir, Tekman: Mustafa Ergin, Tortum: Muammer Yiğider, Uzundere: Sinan Aydın (MHP), İspir: Ahmet Coşkun (MHP) , Mümkün: Vedat Ergün (MHP)”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu