Yaşam

Dünyanın En Büyük Festivallerinden biri olan Coachella 2023 ne zaman? Coachella Nerede, Kimler Gösteri Yapıyor?

Dünyanın en popüler müzik etkinliklerinin ortasında gösterilen Coachella Festivali her yıl büyük ilgi görüyor. Sosyal medyayı adeta bir renk paletine çeviren festivalle ilgili araştırmalar hız kazandı. İki hafta sonu sürecek olan 2023 Coachella Müzik ve Sanat Festivali’nin tabii ki yeri ve ana kadrosu büyük merak konusu oldu. Peki Coachella 2023 ne zaman ve nerede? Coachella Festivali’nde kimler sahne alacak?

Tüm detayları sizler için derledik.

Dünyanın en büyük outdoor festivallerinden biri olan Coachella, her yıl yoğun ilgi görüyor. Ünlü festival, müzik ve etkinliklerle katılımcılarını coşturuyor.

Milyonlarca tanıdık ismin yoğun ilgi gösterdiği Coachella Festivali’ne Türkiye’den ünlü isimler de akın ediyor.

Dünyanın dört bir yanından katılımcıların geldiği Coachella 2023 bu yıl da geldi. Sosyal medyayı renk cümbüşüne çeviren festivalin detayları merak konusu oldu.

Coachella 2023 Ne Zaman, Nerede?

Arka arkaya iki hafta sonu sürecek olan Coachella 2023 Müzik Festivali, 14, 16, 21 ve 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Geçen seneye göre daha çok ses getireceğine inanılan festival ABD’nin Kaliforniya eyaletinde düzenleniyor.

Coachella 2023 Ana Takımında Kimler Var?

Bad Bunny, Blackpink ve Frank Ocean, bu yıl 22.’si düzenlenen Coachella festivalinin ana kadrosunu oluşturuyor.

2023 yılında toplam 125 bin kişinin katılımı beklenen Coachella 2023 festivalinde hayranlarıyla buluşacak olan Blackpink, müzik festivalinde manşetlere çıkan ilk K-Pop grubu olacak.

Coachella’da Kimler Sahne Alacak?

İzlandalı yıldız Bjork, İspanya’dan Rosalia, Nijerya’dan Burna Uzun ve İngiliz-Hint müzisyen Jai Paul da festivalde yer alacak.

Metro Boomin, Pusha T, Kid Laroi, $uicideboy, A Boogie, Latto, Earthgang, Flo National, GloRilla, 070 Shake ve Rae Sremmurd var. Calvin Harris, Kaytranada, Porter Robinson, Yaeji and the Chemical Brothers, Underworld ve Sasha & John Digweed

caybasihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu