Haber

BİLSEM sonuçları meb.gov.tr! 2023 MEB BİLSEM mülakat sınav sonuçları 1. 2. 3. sınıflar (Resim-Müzik)

Bilim ve Sanat Merkezleri, Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Yetenekleri Geliştirme Daire Başkanlığına bağlıdır. BİLSEM mülakat sonuçları adaylar tarafından merakla bekleniyor. Arama motorlarında BİLSEM sonuçları meb.gov.tr’de! 2023 MEB BİLSEM mülakat sınav sonuçları 1. 2. 3. sınıf (Resim-Müzik) sorgulaması yapılmıştır. Detaylar burada…

BİLİYORSANIZ SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yeteneklerine göre öğrenciler 15 Mayıs 2023 – 28 Temmuz 2023 tarihleri ​​arasında bireysel olarak değerlendirilecektir. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler 4 Ağustos 2023 tarihinde açıklanacaktır. Sonuçların ne zaman açıklanacağına dair herhangi bir bilgi paylaşılmamıştır. Sonuçların öğlene kadar açıklanması bekleniyor.

SONUÇ SORGULAMA EKRANINI BİLSEM 2023!

Sınav sonuçları 4 Ağustos 2023 tarihinde adayların kullanımına açıldıktan sonra adaylar sınav sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden kolayca öğrenebilirler. BİLSEM sonuç sorgulama ekranına ulaşmak isteyen adaylar haberimizde yer alan BİLSEM sonuç sorgulama ekranı üzerinden sonuç sorgulama işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler.

Ya bilseydim?

Bilim ve Sanat Merkezleri anlamına gelir. Bilim ve Sanat Merkezleri örgün eğitime bir alternatif değildir; destekleyici olması amaçlanmıştır. Bu nedenle Bilsem’e yerleşmeye hak kazanan öğrenciler örgün eğitim saatleri (okul saatleri) dışında Bilim ve Sanat Merkezlerinde özel eğitim alırlar.

2023 MEB BİLSEM TAKVİMİ!

BİLSEM KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

Bilim ve Sanat Merkezi’ne öğrenci kayıtları Eylül ayının ilk haftası yapılır. Kayıt için aşağıdaki belgeler gereklidir:

1-Kayıt Formu

2-Veli Muvafakat Belgesi

3-Örgün Öğretim Kurumundan Öğrenci Belgesi

Akademik yıl başlayana kadar Merkeze kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt haklarını kaybederler.

BİLSEM’E KAYIT OLDUKTAN SONRA DEVAM ETMEK ZORUNLU MU?

Bilim ve Sanat Merkezinde uygulanan programlara devam zorunluluğu vardır. Devamsızlık her eğitim döneminde öğrenim süresinin %30’unu geçemez. Bu süreyi mazeretsiz olarak aşan veya programa katılmayan öğrencilerin kayıtları silinir. BİLSEM’e kayıtlı öğrencilerin velileri her yıl Eylül ayının ilk haftası içinde kayıtlarını yenilemek zorundadır. Kaydı yenilenmeyen öğrencinin BİLSEM ile ilişiği kesilir.

haber-dogubayazit.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu