Haber

Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Tarihleri ​​Açıklandı

Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Seçilmiş Genel Kurul Toplantısı 10 Aralık Pazar günü yapılacak. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluk aranmaksızın ikinci ve son toplantı 17 Aralık Pazar günü yapılacak.

Beşiktaş’ta yapılacak Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısının tarihleri ​​belirlendi. Siyah-beyazlı grupta Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı 26 Kasım Pazar günü yapılacak. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci ve son toplantı, ne olursa olsun 3 Aralık Pazar günü yapılacak. çoğunluğun. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 10 Aralık Pazar günü yapılacak. 10 Aralık’ta çoğunluk sağlanamadığı takdirde 17 Aralık Pazar günü yapılacak.

Siyah-beyazlı ekibin yaptığı açıklama şöyle:

“Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı tarihlerini belirledi.

Buna göre; Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı 26 Kasım Pazar günü yapılacaktır. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluk aranmaksızın ikinci ve son toplantı 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır.

Kulübümüzün İnanılmaz Seçilmişler Genel Kurul Toplantısı 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. “10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde, çoğunluk aranmaksızın ikinci ve son toplantı 17 Aralık Pazar günü yapılacak.”

eflanihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu