Haber

Arkas Voleybol A Takımı Medicana Uluslararası İzmir Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti

Sporun sağlık için öneminin bilincinde olan Medicana Sağlık Grubu’nun sağlık sponsoru Arkas Voleybol A Takımı, Medicana International İzmir Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. AXA Sigorta Efeler Ligi takımında mücadele edecek Arkas sporcularının sağlık durumlarının yeterli olduğu bildirildi.

Arkas Spor Kulübü Voleybol A Grubu AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından sporcular Medicana International İzmir Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Bu sezon Ertuğrul Gazi Metin, Emir Kaan Öztürk, Onurcan Çakır, Emre Çevik ve Ulaş Onur Topbaşlı gibi önemli oyuncuları transfer eden Arkas Voleybol A Takımı, sezon başında kardiyoloji, genel cerrahi, ortopedi başta olmak üzere rutin sağlık kontrollerini gerçekleştirdi. , göz, kulak ve burun. -Boğaz ve diğer dal muayeneleri, ekokardiyografi (EKHO), efor ve solunum fonksiyon testleri yapıldı.

Spor sağlığı konusunda uzman doktorlar tarafından sağlık kontrolünden geçirilen kadronun ve bu yıl giydiği sporcuların sağlık durumlarının da iyi olduğu belirtildi. 2023-2024 sezonuna yeni transferlerle başlayan Arkas voleybolcularının sağlık sponsoru olan Medicana International İzmir Hastanesi, sportif faaliyetlere ve sporculara destek olmak amacıyla sezon boyunca yanlarında olacak. – İZMİR

akdagmadeniajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu