İş

65 kilo olan 3 milyon lira değerindeki gelinliği 45 kilo olan gelin taşıdı.

45 kilo olan gelin, 3 milyon lira değerindeki 65 kilo ağırlığındaki gelinliği taşıdı.

MUĞLA – Bodrum’da düzenlenen bir düğünde gelin için Hindistan’da hazırlanan gelinlik, 65 kilo dolusu Swaroski taşıyla 3 milyon liraya Türkiye’ye getirilirken, gelinliği 45 kilo olan gelin taşıdı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Av. Cem Duman ve Şule Alp 50 milyon liralık düğünleriyle adından söz ettirdi. Besa Group Yönetim Kurulu Üyesi Şule Alp ve Duman Hukuk Bürosu’nun sahibi Cem Duman, hayatlarını birleştirecekleri muhteşem bir törenle dünya evine girdiler. Bodrum Cennet Koyu’nda düzenlenen düğüne iş ve sosyal hayatın seçkin isimlerini ağırladı. Şule Alp ve Cem Duman çiftinin düğününe sanat ve iş dünyasından 600 isim katıldı. Düğüne katılanlar arasında Oktay Kaynarca, Safiye Soyman ve Faik Öztürk gibi ünlü isimler de yer aldı.

180 günde 48 kasnak ustası tamamlandı

Gelinliğin tasarımcısı Merve Karaman’ın özel tasarımı, Hindistan’da 3 milyon lira değerindeki 64 kilo ağırlığındaki Swaroski taşlarıyla işlendikten sonra Türkiye’ye getirildi. Gelinlik tasarımında yaşananları Merve Karaman şöyle anlattı; “Düğün sürecinden yaklaşık bir yıl önce Şule Hanım ile görüştük ve Şule Hanım’ın karakterine ve asaletine yakışır bir tasarımı hayata geçirmek için çok detaylı bir çalışma yaptık. Gelinliğin tasarımına karar verdikten sonra detaylı bir hesap yaptık ve gelinliğin ortalama 60 ile 70 kilo arasında değişeceğini keşfettik. spor Özellikle Şule Hanım’ın hareketleriyle belli kaslarını güçlendirdik. Gelinliğin swarovski marka taşlarını stabil bir şekilde işleyebilmek için özel çizim hazırladık. Bu titiz çalışma için toplam 48 kasnak ustası günde 8 saat çalışmış ve bu eşsiz işlemeyi 180 günde tamamlamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu